Puşcaş, "bucuros" că Titus Corlăţean deschide lista pentru PE

Fostul negociator cu UE, deputatul PSD Vasile Puşcaş, afirmă că a primit cu "multă bucurie" vestea că Titus Corlăţean va deschide lista candidaţilor PSD pentru Parlamentul European şi că această decizie îi creează "un deosebit confort".

4 afișări
Imaginea articolului Puşcaş, "bucuros" că Titus Corlăţean deschide lista pentru PE

Puşcaş, "bucuros" că Titus Corlăţean deschide lista pentru PE

"Am primit cu multă bucurie vestea că domnul Titus Corlăţean va fi cel care deschide lista de candidaţi ai PSD pentru alegerile pentru Parlamentul European. Asigur că această decizie, mie personal, îmi creează un deosebit confort", declară Puşcaş într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

El îşi exprimă speranţa că "strategia PSD pentru alegerile europene va fi una de succes, iar rezultatele în consecinţă".

"Aş vrea ca întreg Partidul Social Democrat să se poată mobiliza pentru a se obţine rezultatele cele cele mai bune la alegerile din noiembrie pentru Parlamentul European", spune fostul negociator cu UE.

Comitetul Executiv al PSD a stabilit, la sfârşitul lunii august, ca primele poziţii pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare să fie ocupate de Titus Corlăţean, Victor Ponta, Adrian Severin şi Vasile Puşcaş.

Ulterior, PSD Cluj-Napoca a anunţat că va contesta lista de candidaţi dacă Vasile Puşcaş nu va ocupa prima poziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici