Puşcaş: Cozmâncă nu a avut niciodată Clujul şi Ardealul la inimă

Deputatul PSD Vasile Puşcaş l-a acuzat, luni, pe Octav Cozmâncă, fostul preşedinte executiv al partidului, că "nu a avut niciodată Clujul şi Ardealul la inimă" şi că la alegerile locale din 2004 a fost foarte activ "ca nu cumva Ioan Rus să prindă la electorat.

2 afișări
Imaginea articolului Puşcaş: Cozmâncă nu a avut niciodată Clujul şi Ardealul la inimă

Puşcaş: Cozmâncă nu a avut niciodată Clujul şi Ardealul la inimă

"Rezultatul alegerilor europarlamentare ni-l asumăm şi vom face să fie mai bune. Noi nu o să facem «ciocu' mic», şi o să discutăm, democratic, în partid. Domnul Cozmâncă nu a avut nicidată Clujul şi Ardealul la inimă şi, oricum, la alegerile locale din 2004 a fost foarte activ ca Ioan Rus, candidatul PSD la Primărie, să nu prindă la electorat”, a declarat Vasile Puşcaş, corespondentului MEDIAFAX.

Deputatul clujean a afirmat, în ceea ce priveşte posibilitatea avansată de Octav Cozmîncă de a face parte dintr-un viitor Guvern PSD, că limitele demnităţii personale şi le va decide el, nu la comandă. "În niciun caz dacă ar veni sugestii dinspre Octav Cozmâncă”, a spus Puşcaş.

Legat de afirmaţia fostului preşedinte executiv al PSD, care ar prefera să rămână într-un partid condus de Ion Iliescu, ce ar avea 30-40%, Vasile Puşcaş apreciază că acestea sunt doar "vise din tinereţe".

Fostul preşedinte executiv al PSD Octav Cozmâncă critică dur actuala conducere a partidului, într-un interviu în "Jurnalul Naţional", şi afirmă că a decis să revină în prim planul vieţii politice, la rugăminţile unor lideri judeţeni care au contribuit în 2005 la schimbarea conducerii PSD.

În ceea ce îl priveşte pe Vasile Puşcaş, Octav Cozmâncă spune că acesta ar trebui să se uite "în ograda proprie, la Cluj, la rezultatele obţinute de organizaţia celor trei corifei, care nu doar că nu mai reprezintă Ardealul, dar nu ştiu dacă mai reprezintă judeţul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici