Radu Stroe a primit certificatul de deputat

Liberal Radu Stroe a primit, miercuri, de la reprezentanţii Biroului Electoral certificatul doveditor care atestă câştigarea mandatului de deputat la alegerile din 17 ianuarie în colegiul uninominal 1 al circumscripţiei electorale nr. 42 Bucureşti.

36 afișări
Imaginea articolului Radu Stroe a primit certificatul de deputat

Radu Stroe a primit certificatul de deputat (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Radu Stroe a venit la Biroul Electoral împreună cu prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban.

Stroe a declarat că documentul primit de la Biroul Electoral şi calitatea de parlamentar îl obligă să fie prezent în colegiul în care a fost votat şi să se întâlnească cu cei care l-au susţinut în alegeri. În legătură cu activitatea sa de parlamentar, el a precizat că va urma politicile PNL, menţionând în acest sens "politica economică de scădere a impozitelor şi taxelor".

Radu Stroe a avut şi un mesaj pentru PDL, din partea căruia a candidat Honorius Prigoană la alegerile parţiale din 17 ianuarie. "Îi recomand PDL să se preocupe de chestiunea de criză, de problemele guvernării, de pensionari, de societăţile private, să facă bine să-şi plătească statul datoriile la societăţile private care de la o lună la alta intră în faliment. Ăsta este sfatul meu pentru PDL", a declarat Stroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici