Raed Arafat: două persoane au fost rănite uşor în urma cutremurului din Gorj

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat marţi că două persoane au fost rănite şi mai multe case au fost afectate de cutremurul din Gorj.

539 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat: două persoane au fost rănite uşor în urma cutremurului din Gorj

Raed Arafat: două persoane au fost rănite uşor în urma cutremurului din Gorj

Arafat a spus că statistica este realizată în funcţie de datele centralizate marţi, până la ora 16:30.

„Efecte în şase localităţi din trei judeţe ... au fost peste 50 de apeluri de urgenţă care au vizat fisuri sau elemente de construcţie căzute. S-a vorbit despre o casă prăbuşită, s-a infirmat. Au fost şi câteva atacuri de panică... Nu avem răniţi grav şi sunt doi cu leziuni minore”, a explicat raed Arafat.

Cele mai mari probleme au fost în judeţul Gorj. La spital s-au prezentat două persoanne rănite uşor şi cinci care au avut atacuri de panică. Mai multe construcţii au diferite avarii şi vor fi evaluate de experţi.

În Dolj şi Mehedinţi, mai multe elemente de construcţii sunt în pericol să cadă, a spus Arafat. În Calafat, de exemplu, pompierii acţionează cu o autospecială la sediul Poliţiei de Frontieră unde s-a constatat că în urma cutremurului au căzut cărămizi din coşul de fum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici