Rareş Bogdan, atacat de un lider de partid: Sunt unii paraşutaţi în PNL, cum e „domnul cu batistuţă”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat, joi seara, pe primvicepreşedintele liberalilor Rareş Bogdan, despre care a spus că este ”paraşutat” în PNL şi pe care l-a calificat ca fiind ”dl. cu batistuţă la buzunar”.

3056 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, atacat de un lider de partid: Sunt unii paraşutaţi în PNL, cum e „domnul cu batistuţă”

Rareş Bogdan, atacat de un lider de partid: Sunt unii paraşutaţi în PNL, cum e „Dl. cu batistuţă”

”La nivelul organizaţiilor, la nivelul oamenilor pe care îi cunosc, că nu îi cunosc pe toţi, că e o generaţie tânără pe care o cunosc foarte puţin, dar sunt sunt unii care păstrează anumite nostalgii, legate de istoria recentă de după 90, alţii care au venit şi sunt paraşutaţi în PNL, nu ştim pe ce mecanisme, cum e <dl. cu batistuţă la buzunar>... Fiecare are câte o agendă proprie”, a declarat la TVR Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai afirmat că Rareş Bogdan ”visează” la funcţia de lider al PNL.

”Eu din ceea ce ştiu am înţeles că <dl. cu batistuţă la buzunar>. visează să ajungă preşedintele PNL, şi premier, şi preşedinte. E dreptul lui să viseze. Cred că cei din PNL nu sunt atât de naivi, nici atât de încâmntaţi, încât să nu vadă esenţa acestui personaj”, a adăugat Tăriceanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici