Rareş Bogdan, despre transferul unor primari PNL la PSD: O caliceală de prost gust

  • „Nu este onorabil pentru nimeni să transfere primari dintr-o parte în alta, că nu sunt saci de cartofi”, spune Rareş Bogdan despre faptul că PSD anunţă transferul unor primari PNL.
  • „Cred că e o caliceală de prost gust”, adaugă el.
117 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, despre transferul unor primari PNL la PSD: O caliceală de prost gust

Rareş Bogdan, despre transferul unor primari PNL la PSD: O caliceală de prost gust

„Nu cred că e onorabil pentru nimeni să transfere primari dintr-o parte în alta, că nu sunt saci de cartofi. Cred că ar fi foarte important ca cetăţenii să analizeze foarte serios. Nu pot fi până la 30 de ani să fii într-o zonă ideologică şi apoi să te dai peste cap peste noapte să te duci în altă parte. În acelaşi timp, Constituţia şi legea electorală nu permite mandat imperativ şi nu poţi lua un primar care doreşte să candideze în momentul acesta să candideze de la o altă formaţiune politică, că dintr-o dată s-a trezit că e socialist şi nu mai e liberal sau nu mai e socialist si e creştin-democrat sau liberal, să candideze. Cred că e o caliceală de prost gust acest transfer dintr-o parte în alta”, spune Rareş Bogdan.

El afirmă că „traseismul politic e văzut extrem de prost şi va fi sancţionat de cetăţean”.

„Nu susţin traseismul şi nu voi susţine traseismul niciodată. Am încercat în toate felurile să introducem acea prevedere în care în momentul în care pleacă la o altă forţă politică inclusiv să-şi piardă ultimele luni de mandat. Din păcate, la CCR ar fi câştigat, pentru că era o atingere a libertăţii individului şi a blocajului nostru impus de a candida. Sunt perfectibile legile. În electorat dă foarte prost. Alături de pensiile speciale, aceasta e tema doi care deranjează electoratul”, încheie prim-vicepreşedintele PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici