Video Remanierea Guvernului Grindeanu | Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase: Mă supun deciziei partidului, chiar dacă acesta decide să plec. Tudose: Da, voi demisiona fără probleme

Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a declarat înainte de întâlnirea cu Liviu Dragnea că nu îşi aminteşte de vreo demisie în alb, dar că dacă partidul decide să plece, se va supune acestei hotărâri.

1448 afișări

"Eu cred că am îndeplinit măsurile care au fost prevăzute în programul de guvernare, suntem la zi. Eu nu îmi aduc aminte de aceste demisii, nu mi-am dat demisia", a declarat Pavel Năstase, înainte de şedinţa cu liderul PSD Liviu Dragnea, făcând referire la demisiile în alb pe care le-au semnat miniştrii la preluarea mandatelor.

Năstase spune însă că va accepta decizia partidului, oricare ar fi aceasta.

"Eu am fost numit în această funcţie, nu am dat concurs, deci partidul va decide, conducerea partidului va decide ce se va întâmpla şi mă supun deciziei respective. Mi se pare normal. Şi premierul face parte din acelaşi partid, tot din PSD şi eu cred că azi va fi o întâlnire de analiză, de discuţii şi de luat decizii", a mai spus ministrul.

La rândul său, întrebat dacă demisionează la cererea partidului, ministrul Economiei, Mihai Tudose a răspuns: Da, fără probleme.

Mihai Tudose a declarat miercuri, la intrarea la şedinţa cu Liviu Dragnea, că va demisiona fără niciun fel de probleme dacă partidul îi va cere să facă acest gest.

Miniştrii PSD se întâlnesc la ora transmiterii acestei ştiri cu liderul PSD Liviu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici