Reuniunea Comitetului Executiv Naţional al PSD, care trebuia să valideze lista pentru europarlamentare, a fost amânată

Reuniunea Comitetului Executiv Naţional al PSD, care ar fi trebuit să aibă loc vineri şi la care ar fi urmat să se valideze atât lista candidaţilor, cât şi alianţele pe care acest partid le va încheia în perspectiva alegerilor europarlamentare, a fost amânată, având în vedere condiţiile meteo.

131 afișări
Imaginea articolului Reuniunea Comitetului Executiv Naţional al PSD, care trebuia să valideze lista pentru europarlamentare, a fost amânată

Reuniunea CExN al PSD a fost amânată. Ar fi urmat să se valideze lista pentru europarlamentare (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Având în vedere condiţiile meteo din ultimele zile şi cele ce vor urma, ţinând cont de faptul că o mare parte din membrii Comitetului Executiv Naţional sunt implicaţi direct în acţiunile specifice acestei perioade de iarnă, vă informăm că reuniunea Comitetului Executiv Naţional din 31 ianuarie, se amână pentru o dată ulterioară, ce va fi comunicată în timp util", se arată într-un anunţ de presă transmis de PSD.

De asemenea, reuniunea grupurilor parlamentare ale PSD se reprogramează pentru 3 februarie. Această şedinţă urmează să se desfăşoare, luni, de la ora 13.00, la sala grupului PSD de la Camera Deputaţilor.

La reuniunea Comitetul Executiv Naţional ar fi urmat să se valideze lista candidaţilor PSD pentru europarlamentare şi alianţele pe care le va face PSD în perspectiva acestor alegeri, cu UNPR şi eventual cu conservatorii, dacă PC va decide în acest sens.

Şi PNL a decis amânarea, din cauza condiţiilor meteorologice, a reuniunii Delegaţiei Permanente, care ar fi trebuit să aibă loc la sfârşitul acestei săptămâni. Cu această ocazie ar fi urmat să fie realizată evaluarea miniştrilor şi a planului de campanie pentru europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici