Ridzi susţine că l-a convins pe europarlamentarul Weber să stopeze blocarea fondurilor României

Europarlamentarul PD Monica Iacob-Ridzi susţine că l-a convins pe europarlamentarul german Manfred Weber să nu mai ceară blocarea fondurilor UE destinate României.

1 afișare
Imaginea articolului Ridzi susţine că l-a convins pe europarlamentarul Weber să stopeze blocarea fondurilor României

Ridzi susţine că l-a convins pe europarlamentarul Weber să stopeze blocarea fondurilor României

Ridzi a avut, marţi dimineaţă, o întrevedere cu europarlamentarul Manfred Weber, căruia i-a explicat situaţia în care se află România din punctul de vedere al administrării fondurilor de la UE, potrivit unui comunicat remis de cabinetul europarlamentarului român.

Acţiunea Monicăi Iacob-Ridzi a survenit declaraţiilor europarlamentarului german care intenţiona să solicite blocarea fondurilor destinate României şi Bulgariei din cauza unei proaste capacităţi administrative, se menţionează în comunicat.

"Toţi cetăţenii Uniunii Europene sunt contribuabili la bugetul global, de aceea trebuie să avem grijă ca fiecare bănuţ să fie corect gestionat în fiecare stat membru. Insist ca actualul guvern să intensifice eforturile pentru a îmbunătăţi capacitatea administrativă pentru absorbţia fondurilor europene", a declarat europarlamentarul german, citat în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici