Roberta Anastase, propusă de grupul PDL pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor

Grupul parlamentar al PDL a decis, vineri dimineaţă, prin vot, să o propună pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor pe Roberta Anastase.

760 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase, propusă de grupul PDL pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor

Roberta Anastase, propusă de grupul PDL pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor (Imagine: Mediafax Foto)

Liderul grupului PDL din Cameră, Ioan Oltean, a declarat că decizia luată în interiorul grupului parlamentar a fost de a o susţine pe Roberta Anastase pentru şefia Camerei Deputaţilor.

Deputaţii PDL au luat acastă decizie cu 68 voturi pentru şi 45 împotrivă.

Pentru funcţiile de membri ai Biroului Permanent, PDL îl va propune pe Ioan Oltean pentru postul de vicepreşedinte, pe Cezar Pardău pentru postul de secretar şi pe Gheorghe Albu pentru chestor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici