Roberta Anastase şi „şantajul” de pe mail. Cum se împart banii

Cu o plângere penală în spate pentru votul de săptămâna trecută, Roberta Anastase contraatacă acuzând PSD de şantaj. În timp ce pedeliştii şi social-democraţii îşi împart lovituri declarative, legea care a iscat scandalul va ajunge la judecata Curţii Constituţionale.

20 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase şi „şantajul” de pe mail. Cum se împart banii

Roberta Anastase şi „şantajul” de pe mail. Cum se împart banii (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

După ce a declanşat un întreg scandal legat de modul în care au fost numărate voturile în plen, legea pensiilor stârneşte un război total între pedelişti şi pesedişti. Cu o plângere penală depusă de PSD pentru faptul că ar fi încercat să aprobe proiectul guvernului în condiţiile în care nici jumătate din numărul parlamentarilor necesari nu au fost prezenţi în plen, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, iese la rampă cu o acuzaţie de şantaj. Concret, pedeliştii susţin că social-democraţii le-au cerut chiar în ziua dezbaterii legii 127 de miliarde de lei, bani din rezerva bugetară, ce urmau să aibă ca destinaţie primăriile conduse de pesedişti, în schimbul votării legii în forma promovată de guvern.

Citeşte mai multe despre acuzaţia de şantaj a Robertei Anastase pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici