Rodica Nassar, propusă de PSD pentru şefia Comisiei de sănătătate din Camera Deputaţilor

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor a decis, vineri seară, ca Rodica Nassar să ocupe funcţia de preşedinte al Comisiei de sănătate, iar Mihai Tudose pe cea de şef al Comisiei economice, a declarat deputatul PSD Valeriu Zgonea.

201 afișări
Imaginea articolului Rodica Nassar, propusă de PSD pentru şefia Comisiei de sănătătate din Camera Deputaţilor

Rodica Nassar, propusă de PSD pentru şefia Comisiei de sănătătate din Camera Deputaţilor

Zgonea a precizat că deputaţii PSD urmează să se exprime prin vot, în cadrul grupului, asupra preşedinţiei Comisiei de învăţământ, pentru care candidează Cristian Dumitrescu şi Anghel Stanciu.

Iulian Iancu şi Dumitru Chiriţă candidează pentru funcţia de preşedinte al Comisiei de industrii, iar Radu Moldovan şi Ion Stan pentru cea de şef al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor.

Grupul parlamentar al PSD s-a reunit, după depunerea jurământului deputaţilor în plenul Camerei Deputaţilor, pentru a-şi stabili reprezentanţii în conducerea comisiilor parlamentare.

Şedinţa grupului PSD continuă la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici