Roşca i-a reproşat lui Chiţoiu probleme de comunicare ca vicepremier şi a cerut înlocuirea – surse

Liderul PNL Prahova, Mircea Roşca, i-a reproşat vicepremierului, ministru de Finanţe, Daniel Chiţoiu, problemele de comunicare în ceea ce priveşte măsurile economice din poziţia ocupată ca vicepremier, invocând varianta înlocuirii sale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

138 afișări
Imaginea articolului Roşca i-a reproşat lui Chiţoiu probleme de comunicare ca vicepremier şi a cerut înlocuirea – surse

Daniel Chiţoiu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Liderul PNL Prahova a luat vineri cuvântul în cadrul Delegaţiei Permanente a partidului şi a abordat problema de comunicare în ceea ce priveşte măsurile economice.

După ce Mircea Roşca a ţinut să-şi exprime aprecierea pentru activitatea ca ministru de Finanţe a lui Daniel Chiţoiu, acesta a susţinut că acesta ar putea să renunţe la poziţia de vicepremier, deoarece în perioada în care a deţin această funcţie nu s-a remarcat la nivelul comunicării publice pe teme economice, au declarat surse participante.

Roşca a ţinut să precizeze că nu doreşte înlocuirea lui Chiţoiu de la Finanţe, ci folosirea funcţiei de vicepremier într-un mod mai vizibil, în special în ceea ce priveşte promovarea măsurilor economice şi fiscale.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, după şedinţa BPN, de la Mamaia, răspunzând unei întrebări, că oricând pot surveni remanieri pe parcursul guvernării, el subliniind că o astfel de situaţie nu există în acest moment.

El a admis că cea mai mare parte a discuţiilor de joi din BPN al PNL a avut în vedere acţiunile ministrului de Finanţe, Daniel Chiţoiu, pentru că acesta se ocupă de un domeniu cardinal şi este vicepremierul liberalilor, dar nu au existat nemulţumiri exprimate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici