Rovana Plumb către Iohannis: Răspunsul nostru este unire şi unitate

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, vineri, la Mamaia, că preşedintele Klaus Iohannis este preocupat de propria campanie electorală şi ameninţă premierul că trebuie să facă ceea ce i se spune. ”Răspunsul nostru este unire şi unitate”, a spus Rovana Plumb.

320 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb către Iohannis: Răspunsul nostru este unire şi unitate

Rovana Plumb către Iohannis: Răspunsul nostru este unire şi unitate

”Trebuie, în continuare, să facem în aşa fel încât în anul Centenar răspunsul nostru la orice atac al adversarilor noştri să fie acela al unirii, al unităţii şi spun asta pentru că, din păcate, în anul Centenar, cel care ar trebui să unească în jurul unui proiect naţional toate propunerile valoroase pentru România, preşedintele ţării este mai preocupat de propria campanie electorală. În anul Centenar preşedintele României îndeamnă românii să se lupte între ei. În anul Centenar preşedintele României iese şi ameninţă primul- ministru al României că trebuie să facă ceea ce i se spune, adică să demisioneze”, a afirmat Rovana Plumb.

Acesta a adăugat că Viorica Dăncilă nu va demisiona şi va merge cu guvernarea până în 2020.

”În anul Centenar, aşa cum spuneam, răspunsul nostru nu poate fi decât unire şi unitate”, a conchis Rovana Plumb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici