Rus: Ardelean este competent şi competitiv

Fostul ministru de Interne şi vicepreşedinte PSD Ioan Rus a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că are o părere foarte bună despre persoanele numite de Gabriel Oprea în funcţia de secretar de stat, inclusiv despre Virgil Ardelean, el precizând că Oprea nu a greşit profesional prin aceste numiri.

24 afișări
Imaginea articolului Rus: Ardelean este competent şi competitiv

Rus: Ardelean este competent şi competitiv (Imagine: Mediafax Foto)

"Din punct de vedere profesional cred că ministrul Gabriel Oprea, prin aceste numiri, nu a greşit cu nimic. Dintre cei care au fost numiţi, pe unii îi cunosc personal din perioada când eram ministru de Interne şi am o părere bună şi foarte bună despre ei, fiind profesionişti", a precizat Ioan Rus.

El a adăugat că suportul decizional al numirilor făcute de Oprea a fost profesionalismul de care au dat dovadă cei numiţi.

Rus a mai spus că a lucrat cu Virgil Ardelean timp de patru ani.

"Îl cunosc foarte bine, este un tip competent şi competitiv în munca pe care o făcea atrunci, ca director la această direcţie de informaţii, şi ulterior acestui moment. Personal cred că împotriva lui, decisiv, poate să aibă poziţii doar crima organizată din România. În rest sunt chestiuni de nuanţă", a spus Ioan Rus despre Ardelean.

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că propunerile de secretari de stat la MAI, anunţate de către ministrul Gabriel Oprea, nu au girul partidului şi că Virgil Ardelean , numit la DGIPI, nu a figurat pe lista PSD.

Geoană a spus că Oprea a acţionat unilateral şi în afara disciplinei de partid prin numirile făcute la MAI, inclusiv cea a lui Virgil Ardelean, el precizând BPN se reuneşte luni pentru decizii disciplinare în acest caz.

Citeşte şi:

Geoană: Oprea a acţionat unilateral la numirea lui Ardelean, BPN va lua măsuri disciplinar

Oprea: Profesionalismul lui Virgil Ardelean nu a fost pus niciodată la îndoială

Boc a semnat decizia pentru numirea lui Ardelean la conducerea DGIPI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici