Ruşanu: Suntem în campanie electorală, declaraţia lui Blaga este una politicianistă

Vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că declaraţia lui Vasile Blaga privind "mânăriile" pe care le-ar face el cu Relu Fenechiu şi Viorel Hrebenciuc, pentru a-şi atinge obiectivele, este una politicianistă, care vine în contextul campaniei electorale.

20 afișări
Imaginea articolului Ruşanu: Suntem în campanie electorală, declaraţia lui Blaga este una politicianistă

Ruşanu: Suntem în campanie electorală, declaraţia lui Blaga este una politicianistă (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează declaraţiile lui Blaga, liderul PNL Dan Radu Ruşanu a replicat: "E o declaraţie politicianistă".

"Suntem în campanie electorală şi orice fel de declaraţie din partea adversarilor noştri o luăm ca ca pe o declaraţie politică, o declaraţie politicianistă", a precizat Dan Radu Ruşanu.

Secretarul general al PDL,Vasile Blaga, a declarat, joi, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că democrat-liberalii nu au problemă cu PNL, ci cu "clica" lui Călin Popescu Tăriceanu, actualul lider liberal urmând să aibă, după alegeri, "mare surpriză" din partea propriului partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici