Rusia a intrat de astăzi în carantină, deşi afirmă că nu există o epidemie. Cât va dura izolarea

  • Rusia intră într-o carantină de 7 zile
  • Autorităţile ruse susţin că încă nu există o epidemie pe teritoriul ţării
  • 1.000 de îmbolnăviţi cu coronavirus sunt în Rusia, la o populaţie de aproximativ 150 milioane oameni
1563 afișări
Imaginea articolului Rusia a intrat de astăzi în carantină, deşi afirmă că nu există o epidemie. Cât va dura izolarea

Rusia a intrat de astăzi în carantină, deşi afirmă că nu există o epidemie. Cât va dura izolarea

Rusia intră de astăzi în carantină. Decizia a fost luată de preşedintele Vladimir Putin, care a numit următoarea săptămână ca fiind "una nelucrătoare". Scopul este acela de a încetini posibila răspândire a coronavirusului pe teritoriul ţării.
 
Carantina va dura în Rusia de pe 28 martie până pe 5 aprilie, cu posibilitatea extinderii în funcţie de numărul de diagnosticaţi ulterior.
 
Până acum, Rusia are 1.000 de pacienţi depistaţi pozitiv cu COVID-19.
 
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a spus: "Nu există o epidemie de facto", afirmănd că situaţia Rusiei este mai bună decât a restului Europei.
 
În provincia Krasnodar, în care se află şi oraşul port Sochi, guvernatorul a decis să închidă restaurantele, hotelurile şi mallurile, după ce numărul rezervărilor a explodat.
 
"Nu este o săptămână de vacanţă", a spus el într-o postare pe reţelele sociale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici