Şandru despre Videanu: "un mare nesimţit"

Vicepreşedintele PIN Lavinia Şandru i-a solicitat, joi, preşedintelui Traian Băsescu să se dezică public de primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, pe care l-a numit "un mare nesimţit".

2 afișări
Imaginea articolului Şandru despre Videanu: "un mare nesimţit"

Şandru despre Videanu: "un mare nesimţit"

"Nesimţirea lui Adriean Videanu reclamă să avem din nou o poziţie publică şi reclamă să ieşim cu un asemenea raport. Din punct de vedere politic şi public, Videanu este un mare nesimţit. Poate ca persoană privată nu este, dar aici discutăm despre primarul general al Capitalei", a declarat deputatul PIN, menţionând despre Videanu că "vara nu-i de găsit, iarna nu-i de găsit, de bucureşteni nu îl interesează, dar îl interesează numai afacerile".

Totodată, Şandru a solicitat din partea şefului statului o poziţie publică în ceea ce îl priveşte pe Videanu, Băsescu fiind cel care l-a girat pe "împătimitul vacanţelor de lux".

"PIN face un apel public către preşedintele României, domnul Traian Băsescu, de a se dezice public de omul pe care l-a girat, primarul general Adriean Videanu, sau să aibă în mod obligatoriu o poziţie publică. Indiferent de răspunsul preşedintelui, PIN va continua demersurile de sesizare a organelor competente care trebuie să verifice în ce măsură primarul Adriean Videanu a încalcat legea sau a prejudiciat bugetul local, funcţie de interesele prietenilor săi de concediu sau de legăturile dintre firmele sale şi firmele prietenilor săi care lucrează protejaţi de Primăria Municipiului Bucureşti", a mai spus Lavinia Şandru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici