Şandru, onorată de propunerea de candidatură la europene pe lista PSD

Preşedintele PIN, Lavinia Şandru, se declară onorată de propunerea vicepreşedintelui PSD Radu Moldovan de a candida la europarlamentare pe lista PSD şi consideră că relaţia sa de colaborare cu liderii PSD justifică această proiect.

19 afișări
Imaginea articolului Şandru, onorată de propunerea de candidatură la europene pe lista PSD

Şandru, onorată de propunerea de candidatură la europene pe lista PSD

"Îl apreciez pe Radu Moldovan. Este preşedintele PSD Bistriţa, organizaţia cu cele mai bune rezultate din Transilvania. Mă bucură propunerea pe care a făcut-o, mai ales că vine de la 50 de kilometri de locul în care m-am născut. Gestul lui Radu Moldovan mă onorează, dar nu am cum să-i răspund decât după ce mă consult cu colegii din conducerea naţională a PIN", a declarat, pentru MEDIAFAX, Lavinia Şandru.

Ea a mai spus că va aborda subiectul "în mod absolut pozitiv" în discuţiile din interiorul forului de conducere al PIN.

"Colaborarea pe care am avut-o de-a lungul timpului cu Mircea Geoană, cu Radu Moldovan şi cu alţi lideri ai PSD justifică, după părerea mea, această participare la europarlamentare alături de PSD", a mai arătat liderul PIN.

Referitor la modalitatea prin care va putea să participe la alegerile pentru Parlamentul European pe lista PSD, Lavinia Şandru a invocat timpul scurt şi rigorile legale.

"Vom vedea funcţie şi de decizia pe care o voi lua cu colegii din conducerea PIN şi în funcţie de posibilitatea pe care o mai avem în momentul de faţă, pentru că există nişte rigori pe care le impune şi legea. Deja au trecut anumite termene. Rămâne de văzut ce putem face din punct de vedere legal", a mai spus Lavinia Şandru.

Vicepreşedintele PSD Radu Moldovan a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că îi va propune preşedintelui PIN, Lavinia Şandru, să candideze pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici