Scandal în PSD, după ce o membră a pozat în Playboy. Ponta: Nu are viitor în PSD, o trimitem la PDL - VIDEO

Un pictorial al unei tinere social-democrate din Timiş, apărut la sfârşitul săptămânii în Playboy, a stârnit, recent, reacţia preşedintelui formaţiunii, care susţine că aceasta ar avea un viitor politic în PDL, tinerii democrat-liberali replicând că Victor Ponta are o atitudine de "cârlan".

381 afișări
Imaginea articolului Scandal în PSD, după ce o membră a pozat în Playboy. Ponta: Nu are viitor în PSD, o trimitem la PDL - VIDEO

Scandal în PSD, după ce o membră a pozat în Playboy. Ponta: Nu are viitor în PSD, o trimitem la PDL

La începutul acestui an, tânăra social democrată Roxana Golban (20 de ani), membră a organizaţiei Timiş, şi-a văzut visul cu ochii - a fost aleasă să apară în Playboy, relatează "Gândul".

"Dincolo de pozele nud, pentru că este balerină, pictorialul - care a apărut la sfârşitul acestei săptămâni - o înfăţişează dansând îmbrăcată, pe alocuri, în costum de scenă. Colegii de la organizaţia locală sunt entuziasmaţi, apariţia fetei în revistă fiind, pentru mulţi dintre ei un motiv de mândrie. Elanul lor a fost însă curmat brusc de conducerea centrală a partidului", se arată în articol.

Liderul de tineret a PSD, Cătălin Tiuch, a declarat, pentru "Gândul", că poate să ia o atitudine momentan, pentru că nu a văzut pozele şi nu ştie ce "mesaj", transmit acestea.

Video Stirileprotv.ro

Ştiam că doamna Roxana urmează să apară în Playboy, am discutat acest lucru cu dumneaei, dar nu pot să iau o atitudine momentan, pentru că nu am văzut pozele şi nu ştiu ce mesaj transmit. Nu cred, oricum, că este vorba de un mesaj politic", a declarat Cătălin Tiuch pentru "Gândul".

De asemenea, Victor Ponta a declarat, pentru "Gândul" că tânăra social-democrată ar avea viitor politic în PDL.

"Nu citesc Playboy şi habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze. Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată", a fost reacţia preşedintelui PSD când a aflat că tânara social-democrată poate fi admirată în paginile revistei pentru bărbaţi, potrivit "Gândul"

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a preferat să se abţină, râzând, de la a comenta: "Nu cunosc, nu comentez".

După declaraţiile lui Ponta, organizaţia de Tineret a PDL a ţinut să reacţioneze, într-un comunicat: "OT PDL remarcă din nou că elanul tineresc de «cârlan» al preşedintelui PSD Victor Ponta se încurcă în fuste, de fapt mai degrabă în frumuseţi feminine social-democrate fără fuste, care arată nuditatea psd-istă atât la propriu, cât şi la figurat".

"La scurt timp după scandalul generat de dezvăluirile unor minore participante la concursuri de «Miss TSD» şi recompensate pe măsura performanţelor demonstrate personal celor trei tineri politiciani PSD-işti, Robert Negoiţă, Nicu Bănicioiu şi Victor Ponta, prezentat de OT PDL ca făcând parte din programul «femei şi circ» oferit de social-democraţi românilor, constatăm că Victor Ponta are de-a face cu o nouă poveste de nuditate în PSD. Atitudinea «de dictator» de a o trimite pe tânăra jună social-democrată, care a pozat într-o revistă pentru barbaţi, la PDL, curmându-i viitorul strălucit în PSD, ne pune pe gânduri în ceea ce priveste memoria tânărului şi neliniştitului preşedinte al PSD, căruia îi reamintim că Daciana Sârbu a aparut în pictoriale declarând chiar că «nu e un păcat să fii sexy»", se arată în comunicatul PDL, care este însoţit de două poze cu Daciana Sârbu, una în care acesta este îmbrăcată într-o rochie scurtă, şi alta în care eurodeputata poartă o bluză dintr-un material care reproduce un drapel UE.

"Ce trebuie să înţelegem din atitudinea sa, că Daciana Sârbu ar fi avut viitor politic mai bun în PDL, sau că viitorul politic al său se datorează legăturilor de familie? În ceea ce priveste trimiterea tinerei TSD-istei dezinhibate la PDL, ţinem să-l informăm pe domnul Victor Ponta că PDL este un partid politic unde se fac reforme pentru cetăţeni, se iau şi se dezbat măsuri prin care modernizăm România, nu se încearcă să se ia ochii cetăţeanului prin pictoriale în reviste pentru bărbaţi sau concursuri de Miss a căror câştigătoare trebuie să placă în special tinerilor politicieni PSD-işti", se mai arată în comunicatul tinerilor din PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici