Scandal între Meleşcanu şi un deputat USR: Ce vă recomandă să încasaţi aceste renumeraţii barosane?

Deputatul USR Claudiu Năsui l-a numit pe Teodor Meleşcanu „un politruc cu ştate vechi”, care încasează „renumeraţii barosane” de la stat. În replică, Meleşcanu susţine că atitudinea lui Năsui este „o frustrare” şi îl întreabă pe deputatul USR pe el ce îl recomandă să încaseze aceste sume.

1713 afișări
Imaginea articolului Scandal între Meleşcanu şi un deputat USR: Ce vă recomandă să încasaţi aceste renumeraţii barosane?

Scandal între Meleşcanu şi un deputat USR

„Sunt câteva figuri în politică de care se pare că pur şi simplu nu putem scăpa. Teodor Meleşcanu este unul dintre aceşti oameni. Politruc cu ştate vechi, domnul Meleşcanu căpuşază statul de mai bine de 50 de ani. (...) Nu doar această traiectorie îl face special pe domnul Meleşcanu, ci şi pensia de aproape 9000 de lei pe care o încasează lunar, asta pe lângă salariul de la Senat de 14.000 de lei pe care CCR a hotărât ieri că îl încasează ilegal. Ce îl recomandă pe acesta pentru aceste remuneraţii barosane? De la haosul alegerilor din diasporă, la voturi false în Senat şi până la acuzaţiile că ar fi făcut parte din fosta securitate, toate se găsesc pe CV-ul informal al acestui bugetar consacrat”, a scris Năsui, pe Facebook.

În replică, Teodor Meleşcanu susţine că atitudinea deputatului USR reprezintă „o frustrare” cauzată faptului că „nu a făcut nimic pentru ţară”.

„Este cunoscut faptul că nu am obiceiul să răspund atacurilor -prietenilor- din politică. Este un -modus operandi- în zilele noastre ca persoane care nu au făcut nimic pentru ţară şi pentru societatea românească să lanseze atacuri asupra celor care şi-au dovedit valoarea de-a lungul anilor şi care, evident, constituie un motiv de frustrare pentru epigonismul lor”, a scris Meleşcanu, pe Facebook.

Preşedintele Senatului îi recomandă, de asemenea, lui Claudiu Năsui să citească cărţile scrise de el şi îl întreabă pe el ce îl recomandă ca să primească bani de la stat.

„Spre deosebire de tatăl dumneavostră, tatăl meu a decedat când eu aveam 12 ani şi nu a avut nicio firmă care să îmi plătească şcoli şi la care să mă angajeze. Ce am făcut eu pentru România puteţi citi pe Wikipedia şi dacă nu vi se pare edificator, vă recomand cartea “Diplomaţia - Politica externă a României 1992 - 1996; 2017-2019”, pe care am publicat-o de curând şi unde veţi găsi date şi documente oficiale, nu vorbe fară acoperire şi calomnii aşa cum emiteţi dumneavoastră. Cartea vă lămureşte cu privire la ce mă recomandă pentru a avea “remuneraţii barosane”, cum vă exprimaţi dumneavostra cu eleganţă. De altfel, ca parlamentar şi dumneavoastră încasaţi “remuneraţii barosane”. Să înteleg că şi dumneavoastră “capuşaţi” statul? Dar pe dumneavoastră ce vă recomandă să încasaţi aceste “remuneraţii barosane”?”, a adăugat Meleşcanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici