Scutaru: Azi în România "duba a ajuns unitatea de măsură a eficienţei guvernării Ponta"

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a declarat, sâmbătă, la Brăila, că "duba" a ajuns unitatea de măsură a eficienţei guvernării Ponta în România, întrucât în timp ce premierul susţine că "duduie economia", de fapt "duduie şi dubele spre Parchetul General cu oameni de vază din PSD".

194 afișări
Imaginea articolului Scutaru: Azi în România "duba a ajuns unitatea de măsură a eficienţei guvernării Ponta"

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Scutaru a susţinut, într-un discurs cu ocazia lansării candidaţilor PNL la europarlamentare, că liberalii au cel mai bun tandem pentru prezidenţialele din toamnă, în persoana lui Crin Antonescu pentru poziţia de preşedinte şi Klaus Iohannis ca premier.

"Astăzi, în România duba a ajuns unitatea de măsură a eficienţei guvernării Ponta, duduie economia, pe de-o parte, spune Victor Ponta, duduie şi dubele spre Parchetul General cu oameni de vază din PSD care confundă din ce în ce mai mult propriul buzunar cu bugetul României, ca pe vremea lui Adrian Năstase. Şi fiindcă vorbim de vremurile lui Adrian Năstase, vă rog să vă aduceţi aminte cât de mare, cât de tare se credea PSD în 2004 şi ce s-a întâmplat: au pierdut alegerile prezidenţiale şi le vor pierde şi în acest an, cu siguranţă. Dar pentru a câştiga alegerile prezidenţiale avem nevoie ca la 25 mai să convingem cât mai mulţi români să voteze lista europarlamentarilor liberali şi avem toate argumentele, avem cea mai bună echipă, ei sunt cu adevărat eurocampionii noştri de la Bruxelles, avem cel mai bun lider, un om cinstit, un om onest - Crin Antonescu - şi avem cel mai bun tandem al viitoarelor alegeri Crin Antonescu - preşedinte, Klaus Iohannis - prim-ministru", a spus liderul deputaţilor PNL.

El a afirmat că liberalii sunt singurii care vor putea pune capăt "abuzurilor acestui regim din ce în ce mai corupt al PSD, care seamănă tot mai mult cu regimul autoritar al lui Traian Băsescu".

"Nu noi am coabitat cu Traian Băsescu pentru a împărţi justiţia, ci Victor Ponta, nu noi am vrut să dăm Legea amnistiei şi graţierii, ci Victor Ponta pentru a-şi proteja corupţii din partid ca să fure pe mai departe viitorul României. Am ajuns de la capitalismul de cumetrie al lui Ion Iliescu la social-democraţia de după a lui Victor Ponta", a mai spus Scutaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici