Scutaru: Silaghi a trădat fiind "stricat" de ultimul anturaj. A greşit, dar nu ar trebui reprimit

Liderul grupului PNL din Cameră, George Scutaru, a declarat, luni, că Ovidiu Silaghi a trădat partidul prin plecarea la PSD fiind "stricat" de ultimul anturaj, el arătând că acesta nici măcar nu şi-a anunţat colegii liberali că demisionează, că a greşit părăsind PNL şi că nu ar mai trebui reprimit.

132 afișări
Imaginea articolului Scutaru: Silaghi a trădat fiind "stricat" de ultimul anturaj. A greşit, dar nu ar trebui reprimit

Scutaru: Silaghi a trădat fiind "stricat" de ultimul anturaj; a greşit, dar nu ar trebui reprimit (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Din păcate, s-a dovedit faptul că şi Ovidiu Silaghi poate trăda, aşa cum au mai făcut şi alţi câţiva colegi. Se spune că e un om bun, dar uneori te strică anturajul. Cred că ultimul anturaj la care a fost prezent l-a stricat", a spus Scutaru despre Silaghi.

El a adăugat că Silaghi a făcut "o mare greşeală" părăsind PNL şi că de acum înainte va avea eticheta de "traseist".

"Îmi pare rău că a plecat, e opţiunea lui, dar a făcut o mare greşeală şi o să vadă cum e să fii socotit de acum înainte, va avea eticheta de traseist de acum încolo în toată cariera sa politică. Din câte ştiu nu e prea plăcută această etichetă", a spus Acutaru.

Întrebat dacă după parţiale Silaghi ar trebui reprimit în PNL, în condiţiile în care îşi va recunoaşte greşeala, Scutaru a răspuns negativ.

El a mai spus că Silaghi nu şi-a anunţat colegii de partid că îşi dă demisia din PNL şi că aceasta a intrat în vigoare prin adeziunea la PSD, conform Legii partidelor politice.

"Sincer, şi eu şi alţi colegi nu ne-am fi aşteptat la un asemenea comportament din partea lui Ovidiu Silaghi. Este regretabil ceea ce a făcut colegul nostru, mai ales că nu vorbim de un simplu membru, ci de o persoană care a avut de două ori şansa de a fi ministru şi nu orice portofolii a deţinut domnia sa", a mai spus Scutaru.

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, duminică, că liberalul Ovidiu Silaghi se va înscrie în PSD, el precizând că altfel acesta nu ar fi putut să candideze în Colegiul 2 din Satu Mare la alegerile parţiale din 25 mai, pentru un post de deputat.

În 8 aprilie, conducerea PNL validase candidaţii pentru alegerile parlamentare parţiale din 25 mai, odată cu cele europarlamentare, între aceştia numărându-se fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici