Se trage în plin în războiul din PNL. Fost ministru: Extirparea bucăţii de creier ce te ţine în viaţă

Excluderea lui Ludovic Orban din PNL este asemuită de fostul ministru al Cercetării, Ciprian Teleman, cu extirparea bucăţii de creier care ţine o persoană în viaţă. El spune despre perioada prin care trece PNL că seamănă cu o „hipnoză colectivă”.

1578 afișări
Imaginea articolului Se trage în plin în războiul din PNL. Fost ministru: Extirparea bucăţii de creier ce te ţine în viaţă

Ciprian Teleman

Fostul ministru USR, Ciprian Teleman, a comentat, vineri, votul privind excluderea lui Ludovic Orban din PNL.

„Să-l excluzi pe Ludovic Orban din PNL este ca şi cum ţi-ai extirpa o bucată de creier care te-a ţinut în viaţă până atunci sau ca şi cum te-ar chema Popescu iar tu ai insista că numele tău e Păcală”, scrie Teleman pe Facebook.

Potrivit fostului ministru al Cercetării şi Inovării, „de la distanţă, perioada prin care trece PNL seamănă cu un caz obişnuit de hipnoză colectivă”.

Ludovic Orban a anunţat vineri că Biroul Executiv al PNL a propus excluderea sa din partid.

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că decizia privind excluderea sa din partid nu poate fi luată în Biroul Executiv, ci e nevoie de o decizie a Consiliului Naţional, respectiv o decizie luată de minim 1.000 de liberali.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
teleman,
excludere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici