Video Sebastian Cucoş, la Parchetul General în dosarul mitingului din 10 august. Prim-adjunctul Jandarmeriei a fost huiduit de protestatari | VIDEO

Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, în dosarul protestelor din 10 august. El a fost huiduit de un grup de protestatari #Rezist, mai mulţi jandarmi însoţindu-l pe Cucoş până la intrarea în sediul Parchetului General.

1498 afișări

Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei, s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a da explicaţii în dosarul protestelor din 10 august. El a fost flancat de jandarmi până la intrarea în instituţie, pentru că mai mulţi protestatari l-au huiduit.

„Să-ţi fie ruşine, Cucoş!”, „Criminalii!”, „De ce vă apără jandarmii?”, „La puşcărie! O să răspundeţui pentru faptele voastre!” sunt câteva dintre mesajele pe care aproximativ 10 protestatari #rezist i le-au adresat atunci când a intrat în sediul Parchetului General.

Cucoş a refuzat să dea declaraţii jurnaliştilor.

Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române, s-a prezentat în urmă cu câteva zile, la Parchet, pentru a fi pus sub învinuire pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în dosarul mitingului din 10 august.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici