Sebastian Vlădescu a acceptat propunerea pentru postul de ministru al Finanţelor

Premierul desemnat, Emil Boc, i-a propus lui Sebastian Vlădescu, vineri, să preia postul de ministru al Finanţelor în viitorul Cabinet, iar acesta a accepat, au declarat pentru Agenţia MEDIAFAX surse politice.

135 afișări
Imaginea articolului Sebastian Vlădescu a acceptat propunerea pentru postul de ministru al Finanţelor

Sebastian Vlădescu a acceptat propunerea pentru postul de ministru al Finanţelor (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Sebastian Vlădescu, al cărui nume este vehiculat, alături de cel al lui Lucian Croitoru, pentru portofoliul Finanţelor în viitorul Executiv, a discutat, vineri dimineaţă, la Guvern, cu premierul desemnat, Emil Boc, pe tema formării viitorului Cabinet.

Potrivit surselor citate, nominalizarea lui Sebastian Vlădescu la Finanţe a fost luată în calcul încă din perioada în care se spera ca liberalii să ia decizia de a intra la guvernare alături de democrat-liberali, acesta fiind apreciat pentru expertiza în domeniu.

Sebastian Vlădescu a fost ministru de Finanţe în Cabinetul Tăriceanu, din august 2005 până în aprilie 2007, când a devenit secretar de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor, şase luni mai târziu fiind eliberat din funcţie la cerere. El a fost secretar de stat la Finanţe şi în 2000.

Sebastian Vlădescu a fost negociatorul şef din partea României la privatizarea fabricii de automobile de la Craiova.

Pentru portofoliul Finanţelor a fost vehiculat şi numele lui Lucian Croitoru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici