Secretarul general PPE: Situaţia din România, ca şi în Europa, e fragilă. Îl felicit pe Boc pentru curajul ca premier

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a declarat joi, la Congresul PPE, că, la fel ca în Europa, situaţia din România "este fragilă", nefiind loc pentru "propuneri populiste", el felicitându-l pe Emil Boc pentru "curajul de care a dat dovadă" în funcţia de premier.

442 afișări
Imaginea articolului Secretarul general PPE: Situaţia din România, ca şi în Europa, e fragilă. Îl felicit pe Boc pentru curajul ca premier

Antonio Lopez (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Ca şi în Europa, situaţia din România este fragilă şi nu e loc de propuneri populiste", a spus Antonio Lopez.

El a mai spus că pentru România dificultăţile economice au venit atât din contextul internaţional, dar şi din moştenirea primită de la guvernele "cu gândire socialistă".

"Pentru ţara dumneavoastră, dificultăţile economice au venit prin contextul internaţional, dar şi din moştenirea primită de la guvernele anterioare, cu gândire socialistă", a spus Antonio Lopez.

El a mulţumit pentru felul în care a fost organizat Congresul PPE la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici