Şedinţa CSAT dedicată măsurilor pentru diminuarea evaziunii fiscale s-a încheiat

Şedinţa CSAT dedicată analizării măsurilor ce se impun în vederea diminuării evaziunii fiscale şi a contrabandei s-a încheiat, luni, la Cotroceni, după aproximativ trei ore de la momentul începerii.

21 afișări
Imaginea articolului Şedinţa CSAT dedicată măsurilor pentru diminuarea evaziunii fiscale s-a încheiat

Şedinţa CSAT dedicată măsurilor pentru diminuarea evaziunii fiscale s-a încheiat (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Membrii CSAT aveau programată analizarea măsurilor ce se impun, în continuare, în vederea diminuării evaziunii fiscale şi a contrabandei.

Preşedinţia anunţa că în şedinţă urma să se decidă şi legat de Strategia naţională de prevenire şi combatere a spălării banilor şi finanţării terorismului.

Precedenta şedinţă a CSAT a avut loc marţi.

Analiza măsurilor ce se impun în vederea diminuării evaziunii fiscale şi a contrabandei a fost şi pe ordinea de zi a acelei şedinţe, însă, la finalul reuniunii, CSAT a comunicat că se va reuni din nou în şedinţă, în cursul următoarei săptămâni, pentru a face analiza în acest sens.

La şedinţa de marţi, CSAT a decis să înainteze Parlamentului, spre aprobare, Strategia de Apărare a Ţării şi a stabilit că forţele Armatei României disponibile pentru misiuni externe vor scădea cu 319 militari, în anul 2011, faţă de 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici