Şedinţă de coaliţie pentru bugetul pe 2024. Ciolacu: Vreau să construim acest buget pe proiecte

  • Premierul Marcel Ciolacu anunţă că joi va avea loc o şedinţă de coaliţie pentru bugetul de stat pe 2024.
  • „Îmi doresc să susţinem ritmul din acest an în ceea ce priveşte numărul de proiecte şi chiar să-l depăşim”, spune premierul.
176 afișări
Imaginea articolului Şedinţă de coaliţie pentru bugetul pe 2024. Ciolacu: Vreau să construim acest buget pe proiecte

„Astăzi (joi-n.r.) vom adopta memorandumul având ca temă investiţiile publice prioritare pentru anul viitor, document care va sta la baza elaborării bugetului pe 2024”, spune Marcel Ciolacu la începutul şedinţei de Guvern.

El anunţă că joi va avea loc o şedinţă de coaliţie pentru bugetul de stat pe 2024.

„Astăzi (joi - n.r.) va fi prima şedinţă de coaliţie, împreună cu domnul ministru al Finanţelor, cu tema bugetului pe anul 2024. Îmi doresc să susţinem ritmul din acest an în ceea ce priveşte numărul de proiecte şi chiar să-l depăşim. Avem exemple de bună practică în mai multe ministere cu adevărat, în principal Ministerul Transporturilor. Vreau să construim acest buget pe proiecte”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici