Şedinţa de Guvern convocată pentru această seară s-a încheiat după numai câteva minute

Şedinţa de Guvern convocată pentru această seară, care a stat la baza tensionării relaţiilor dintre PNL şi USR PLUS s-a încheiat în jurul orei 21:00, având, după toate aparenţele, o durată de numai câteva minute.

401 afișări
Imaginea articolului Şedinţa de Guvern convocată pentru această seară s-a încheiat după numai câteva minute

Şedinţa de Guvern convocată pentru această seară s-a încheiat după numai câteva minute

Disputele au apărut miercuri în şedinţa de Guvern, care a fost întreruptă la prânz. Reluarea acesteia a fost programată pentru ora 19.00. Motivul suspendării l-a reprezentat intenţia premierului Florin Cîţu de a introduce pe ordinea de zi suplimentară aprobarea programului „Anghel Saligny”, în valoare de 50 de miliarde de lei.

CITEŞTE AICI Ruptură completă în Guvern? USR PLUS a boicotat şedinţa de guvern. UPDATE: Şedinţa, fără USR PLUS, s-a încheiat după numai câteva minute

Reprezentanţii USRPLUS au spus că pentru acest program este nevoie de un acord în Coaliţie şi au transmis că nu vor participa la şedinţă.

Premierul Cîţu a solicitat participarea, la şedinţa de Guvern, a secretarilor de stat PNL din ministerele conduse de miniştri USRPLUS.

În şedinţă a fost cvorum, dar nu s-au luat decizii, a fost amânată, a declarat ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici