Şedinţa de plen a Camerei: 80 de deputaţi prezenţi. Oltean a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 173 de deputaţi

Şedinţa plenului Camerei Deputaţilor se desfăşoară, luni, în prezenţa a aproximativ 80 de deputaţi, conform numărătorii făcute de jurnalişti, deşi la începutul şedinţei, Ioan Oltean anunţa că şi-au înregistrat prezenţa 173 de deputaţi din totalul de 328.

1017 afișări
Imaginea articolului Şedinţa de plen a Camerei: 80 de deputaţi prezenţi. Oltean a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 173 de deputaţi

Şedinţa de plen a Camerei: 80 de deputaţi prezenţi. Oltean a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 173 de deputaţi (Imagine: Liviu Dadacus/Mediafax Foto)

Plenul Camerei se desfăşoară în prezenţa a circa 80 de deputaţi, în condiţiile în care opoziţia se află în protest parlamentar şi nu participă la lucrări, iar mai mulţi deputaţi ai puterii se află în imposibilitatea de a ajunge în Bucureşti din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Preşedintele de şedinţă, Ioan Oltean, a anunţat, în debutul şedinţei, că din totalul de 328 de deputaţi, la lucrări şi-au înregistrat prezenţa 173 de deputaţi, conform listelor de prezenţă semnate la intarea în sala de plen, deşi în sala de şedinţă nu se aflau decât circa 80 de aleşi.

Aceasta este a doua şedinţă de plen ordinară din sesiunea parlamentară în curs care se desfăşoară în lipsa parlamentarilor opoziţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici