Şedinţa de plen a Senatului de săptămâna viitoare va fi marţi, după Paştele catolic

Senatorii vor avea, săptămâna viitoare, şedinţa de plen marţi, pe 10 aprilie, pentru că luni, când se ţine de obicei şedinţa, este a doua zi a Paştelui catolic, a anunţat vicepreşedintele acestei Camere, Petru Filip.

118 afișări
Imaginea articolului Şedinţa de plen a Senatului de săptămâna viitoare va fi marţi, după Paştele catolic

Şedinţa de plen a Senatului de săptămâna viitoare va fi marţi, după Paştele catolic (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto )

El a declarat, că în şedinţei de luni a Biroului Permanent al Senatului s-a hotărât ca senatorii să aibă, luni, 9 aprilie, încă o zi de "lucru în circumscripţiile electorale".

"Pentru săptămâna viitoare, ziua de marţi va fi zi de plen. Luni este a doua zi de Paştele catolic iar, conform programului, va fi lucru în circumscripţiile electorale. Miercuri şi joi senatorii vor avea activitate în comisiile permanente", a explicat Filip.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici