Senator PNL, despre carisma lui Ciucă: "Nimeni nu va fi trist dacă generalul nu ne spune poezii"

Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, susţine că Nicolae Ciucă poate fi un bun lider al partidului chiar dacă nu are carisma altor politicieni. Nimeni nu va fi trist dacă generalul Nicolae Ciucă nu ne spune poezii, a spus Fenechiu la RFI.

264 afișări
Imaginea articolului Senator PNL, despre carisma lui Ciucă: "Nimeni nu va fi trist dacă generalul nu ne spune poezii"

Senator PNL, despre carisma lui Ciucă: "Nimeni nu va fi trist dacă generalul nu ne spune poezii"

Liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu, crede că PNL va fi mai bine organizat în perioada în care Nicolae Ciucă va fi lider.

„Eu cred că în era Ciucă, partidul va fi mai aşezat şi probabil că piramida decizională va funcţiona puţin mai bine decât anterior. Principala aşteptare de la generalul Ciucă este ca să aducă puţină rigoare în partid, astfel încât deciziile luate democratic să fie implementate în partid şi comunicarea să fie mai bună”, a spus Fenechiu.

Nicolae Ciucă ar putea deveni o locomotivă pentru PNL, chiar dacă nu are carismă, iar discursul său nu este spectaculos, mai spune Fenechiu.

„Asta vom vedea. În politica modernă, contemporană, sunt lucruri care pot funcţiona într-o anumită perioadă sau într-o anumită societate şi pot să nu funcţioneze într-o anumită perioadă sau în altă societate. Din punctul ăsta de vedere, domnul general Ciucă beneficiază de aportul unei echipe, pe care dacă va reuşi s-o integreze şi dacă va reuşi să livreze acele politici pe care le aşteaptă românii, cred că nimeni nu va fi trist pentru că generalul Ciucă nu ne spune poezii şi nu are o artă a retoricii în faţa căreia să ne înclinăm”, a adăugat Daniel Fenechiu.

Nicolae Ciucă a fost ales în unanimitate preşedinte al PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici