Senator PSD: Staff-ul PDL dintr-o comună din Tulcea a comandat un atac împotriva unei candidate PSD

Senatorul PSD Trifon Belacurencu declară că un candidat PSD pentru funcţia de primar al comunei Horia din judeţul Tulcea a fost agresat, vineri seară, de un individ necunoscut, parlamentarul menţionând că este convins că atacul a fost comandat de staff-ul PDL din localitate.

59 afișări
Imaginea articolului Senator PSD: Staff-ul PDL dintr-o comună din Tulcea a comandat un atac împotriva unei candidate PSD

Senator PSD: Staff-ul PDL dintr-o comună din Tulcea a comandat un atac împotriva unei candidate PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Belacurencu, vicepreşedinte al PSD Tulcea, relatează, într-un comunicat remis, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că vineri, "la ora 21:35, Ion Constanţa, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Horia din judeţul Tulcea, a fost agresată de un individ necunoscut în timp ce se îndrepta spre domiciliul său din satul Horia".

"În urma agresiunii, doamna Ion Constanţa a fost lovita grav la cap, iar în urma căderii a suferit o contuzie puternică la şold. Au fost alertate prin 112 Poliţia şi Salvarea, iar candidatul PSD a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, investigaţiile durând până la ora 02:00. În acest moment doamna Constanţa Ion este externată la cerere, urmând a fi ţinută sub observaţie medicală pentru câteva zile. Am solicitat Comandantului Inspectoratului de Poliţie Tulcea să deplaseze un echipaj de intervenţie şi cercetare la Horia. Răspunsul a fost că se descurcă cei doi subofiţeri de la Postul de poliţie din comună!", scrie Belacurencu.

Senatorul se declară convins că atacul a fost comandat de staff-ul PDL din Horia.

"Am convingerea că atacul a fost comandat de staff-ul PDL din Horia, care în timpul campaniei s-a manifestat foarte agresiv la adresa candidatului PSD şi a echipei de campanie a PSD. Echipa de jurişti din staff-ul de campanie al PSD Tulcea întreprinde demersurile legale în urma evenimentului nefericit de la Horia", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici