Senatul susţine că experţii Comisiei de la Veneţia vor ca întâlnirile pe revizuire să fie confidenţiale

Experţii Comisiei de la Veneţia, care se află joi şi vineri la Bucureşti, au cerut ca întâlnirile pe care le vor avea pe tema revizuirii Constituţiei "să aibă caracter confidenţial", conform unui comunicat al Senatului remis agenţiei MEDIAFAX.

229 afișări
Imaginea articolului Senatul susţine că experţii Comisiei de la Veneţia vor ca întâlnirile pe revizuire să fie confidenţiale

Senatul susţine că experţii Comisiei de la Veneţia vor ca întâlnirile pe revizuire să fie confidenţiale (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, experţii Comisiei de la Veneţia fac joi şi vineri o vizită în România.

Astfel, joi reprezentanţii Comisiei de la Veneţia vor avea, începând cu ora 16.00, consultări cu membrii grupurilor parlamentare din Parlamentul României, iar vineri, începând cu ora 9.00, vor avea o întâlnire cu membrii CSM, de la ora 10.00 cu Asociaţiile Profesionale ale Magistraţilor.

De asemenea, vineri, de la ora 11.00, este stabilită o discuţie între membrii delegaţiei Comisiei de la Veneţia şi membrii Comisiei pentru revizuirea Constituţiei României.

"Subliniem faptul că delegaţia de la Veneţia şi-a exprimat dorinţa ca întâlnirile cu oficialităţile din România să aibă caracter confidenţial. Astfel, evenimentul având loc în perioada vacanţei parlamentare, accesul mass media va fi limitat şi se va efectua prin intermediul Biroului de presă al Senatului", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, "la finalul întâlnirii de vineri, 5 iulie 2013, vor avea loc declaraţii de presă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici