Sergiu Nicolaescu, printre candidaţii PSD Arad la alegerile parlamentare

Conducerea PSD Arad a anunţat, marţi, numele principalilor candidaţi care vor fi susţinuţi în judeţ de alianţa cu PC, printre aceştia fiind şi regizorul Sergiu Nicolaescu, fost senator de Arad în perioada 2000-2004.

28 afișări
Imaginea articolului Sergiu Nicolaescu, printre candidaţii PSD Arad la alegerile parlamentare

Sergiu Nicolaescu, printre candidaţii PSD Arad la alegerile parlamentare (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele interimar al PSD Arad, Marius Lazăr, a declarat că s-a stabilit care sunt candidaţii care vor fi cel mai intens promovaţi, urmând ca listele complete pentru Senat şi Camera Deputaţilor să fie prezentate după 15 septembrie.

Printre persoanele susţinute de PSD Arad se numără regizorul Sergiu Nicolaescu, care ar urma să candideze pentru un mandat de senator.

"Aproape sigur va candida într-un colegiu din Arad, dar mai rămâne să avem o discuţie finală cu domnul Nicolaescu şi să ne comunice decizia luată", a precizat Marius Lazăr.

Ceilalţi candidaţi importanţi ai PSD Arad sunt actualul senator Dan Ungureanu, fostul lider judeţean Florin Remeţan, Avram Crăciun şi Ioan Biriş.

Din partea Partidului Conservator, PSD îl va susţine pe Dorel Popa, primar al Aradului în mandatul 2000-2004 şi fost preşedinte al PSD Arad, înainte să demisioneze ca urmare a rezultatelor de la alegerile locale din 2004.

PSD ar putea susţine şi un al doilea candidat PC la Arad, respectiv pe deputatul Lia Ardelean, o decizie în acest sens urmând să fie luată peste câteva zile.

Conform sursei citate, repartizarea candidaţilor pe colegii va avea loc vineri, în cadrul Biroului Judeţean de Coordonare.

Procedura constă în validarea opţiunilor formulate de candidaţi, pe baza sprijinului organizaţiilor din colegiile pe care le-au ales.

Marius Lazăr a anunţat că, în următoarele zile, se va înfiinţa şi la Arad Delegaţia Permanentă a PSD-PC, care va coordona campania electorală.

Sergiu Nicolaescu a fost senator începând din 1990 şi până în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici