Shimb de replici Băsescu-Geoană, la consultări

Preşedintele Băsescu şi liderul PSD Mircea Geoană au avut un schimb de replici, la întâlnirea de la Cotroceni, şeful statului contrazicându-l pe fostul său contracandidat în privinţa "asprimii" campaniei recent încheiate, el apreciind că aceasta nu a fost aspră, întrucât a avut puţine confruntări.

14 afișări
Imaginea articolului Shimb de replici Băsescu-Geoană, la consultări

Shimb de replici Băsescu-Geoană, la consultări (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În debutul discuţiilor pentru conturarea formulei parlamentare care să sprijine viitorul Cabinet, Geoană a precizat că se asistă la un moment complicat pentru ţară, după o campanie electorală aspră.

Traian Băsescu l-a întrerupt pe Geoană, precizând că lui nu i s-a părut că recent încheiata campanie a fost una aspră, pentru că au fost puţine confruntări.

Liderul PSD a continuat, el menţinându-şi ideea şi subliniind că această campanie a fost una aspră, care a polarizat societatea românească.

Acest moment a fost urmat de un altul, în care cei doi s-au contrazis pe seama sentimentului de încredere.

Astfel, în momentul în care Băsescu a spus că îşi doreşte ca social-democratul Marian Sârbu să facă parte din viitorul Cabinet, Geoană a vorbit despre faptul că şeful statului manifestă încredere.

"Nu", i-a replicat, scurt, Băsescu.

"În oameni", a continuat Geoană, pentru a-şi face înţelească ideea.

"Într-unul", a subliniat Băsescu.

Momentul privind încrederea a fost reluat ulterior, când Geoană a precizat că în PSD sunt foarte mulţi oameni buni, el sugerându-i şefului statului să se gândească la aceştia.

"Daţi-mi un semnal. Lăsaţi-l pe Sârbu (Marian Sârbu, n.r.) în Guvern. Dragnea, cu tine nu vorbesc problema asta", a spus Băsescu, îndreptându-şi privirea către Liviu Dragnea, care stătea în stânga liderului PSD Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici