Şi Roberta Anastase a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc la şefia PDL

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, că a semnat moţiunea de susţinere a lui Emil Boc pentru preşedinţia partidului.

54 afișări
Imaginea articolului Şi Roberta Anastase a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc la şefia PDL

Şi Roberta Anastase a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc la şefia PDL (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Roberta Anastase a fost întrebată înainte de şedinţa BPN al PDL dacă a semnat moţiunea de susţinere a lui Emil Boc, menţionându-se că Elena Udrea a anunţat că a semnat-o.

"Da, am semnat. Am fost lângă Emil Boc tot anul trecut, şi în cele mai grele momente, în care şi-a asumat măsurile necesare pentru România. Nu pot să fiu în altă parte", a precizat Roberta Anastase.

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a anunţat că duminică seară a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc pentru un nou mandat de preşedinte al PDL. Ea a precizat că, oricât s-a străduit, nu a fost prima semnatară, mulţi colegi semnând înaintea sa.

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că întotdeauna a spus că, dacă Emil Boc va candida pentru un nou mandat la şefia partidului, îl va susţine, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, precizând şi el că va fi pe platforma premierului.

Preşedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, că îl susţine pe Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte al partidului, afirmând, totodată, că pe el nu îl "preocupă" o funcţie în structura de conducere a formaţiunii.

Preşedintele PDL Bihor, deputatul Ştefan Seremi, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, că organizaţia judeţeană îl susţine pe Vasile Blaga în cursa pentru preşedinţia PDL, spunând că "partidul are nevoie de o mână forte", iar Blaga "e un om de cuvânt, apreciat foarte mult şi în partid, dar şi în afara" acestuia.

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi secretarul general al PDL, Vasile Blaga, întrebaţi de ziarişti despre propriile candidaturi la şefia partidului, au dat acelaşi răspuns: "Toate la timpul lor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici