Şi USL a depus o sesizare la CC privind referendumul, dar nu o face publică

USL anunţă că, miercuri dimineaţă, a depus la CC o sesizare privind referendumul din 29 iulie, dar că, din respect pentru independenţa justiţiei, nu va face public conţinutul acesteia.

1191 afișări
Imaginea articolului Şi USL a depus o sesizare la CC privind referendumul, dar nu o face publică

Şi USL a depus o sesizare la CC privind referendumul, dar nu o face publică (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat al PSD remis agenţiei MEDIAFAX, secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, a confirmat că USL a depus la Curtea Constituţională, în cursul acestei dimineţi, sesizarea privind referendumul din 29 iulie 2012.

"Am înaintat sesizarea USL către Curtea Constituţională, însă din respect pentru independenţa Justiţiei nu vom face public conţinutul acestui document până când cei nouă judecători vor lua o decizie privind validitatea referendumului. Nu dorim să exercităm niciun fel de presiuni asupra Curţii şi ne vom abţine de la orice fel de comentarii care ar putea influenţa într-un sens sau altul decizia judecătorilor", a declarat Liviu Dragnea, potrivit sursei citate.

De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi preşedintele interimar al Senatului, Petru Filip, au sesizat Curtea Constituţională în legătură cu referendumul din 29 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici