SIE nu ştie nimic despre "subiectul" menţionat în New York Times

Serviciul de Informaţii Externe spune că nu deţine date şi informaţii privind subiectul existenţei unui centru de detenţie CIA în Bucureşti, informaţie difuzată, joi, în ediţia electronică a New York Times.

20 afișări
Imaginea articolului SIE nu ştie nimic despre "subiectul" menţionat în New York Times

Directorul SIE, Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Serviciul de Informaţii Externe nu deţine niciun fel de date şi informaţii în legătură cu subiectul menţionat în articolul apărut în ediţia electronică a cotidianului american The New York Times din data de 13 august a.c.", se arată într-un răspuns al SIE la o solicitare a MEDIAFAX.

Una dintre închisorile secrete ale CIA s-a aflat într-o clădire renovată situată pe o stradă intens circulată din Bucureşti, au declarat foşti oficiali din cadrul serviciilor de informaţii americane, citaţi de New York Times în ediţia electronică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici