Sindicaliştii din Educaţie vor o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis

Sindicaliştii din Educaţie îi cer preşedintelui Klaus Iohannis să se implice în calitatea sa de mediator între stat şi societate, pentru a rezolva problemele din sistemul de învăţământ, acuzând că premierul a tratat cu indiferenţă solicitările de dialog.

1025 afișări
Imaginea articolului Sindicaliştii din Educaţie vor o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret” şi Federaţia Naţională Sindicală „Alma Mater”, îi cer preşedintelui Iohannis să stabilească o întâlnire cu ei pentru a discuta problemele din sistemul de învăţământ.

Sindicaliştii acuză că apelează la preşedinte, în calitate de mediator între stat şi societate”, întrucât, de la învestirea Guvernului Cîţu şi până în prezent, „Florin Vasile Cîţu a tratat cu indiferenţă solicitările noastre de dialog, în vederea discutării şi identificării celor ai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor stringente ale sistemului şi ale salariaţilor săi, refuzând orice întrevedere cu reprezentanţii federaţiilor sindicale reprezentative din educaţie”.

Ei spun că cer acest lucru în numele celor peste 300.000 de salariaţi din învăţământ ale căror drepturi şi interese le reprezintă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici