SMS-uri împotriva lui Ponta, primite de delegaţii la Congresul PSD

O parte a delegaţilor la Congresul extraordinar al PSD au primit, sâmbătă, în timp ce se desfăşurau alegerile pentru funcţiile de conducere, mesaje pe telefoanele mobile, împotriva lui Victor Ponta, trimiţând la relaţia de familie a acestuia cu Daciana şi Ilie Sârbu.

18 afișări
Imaginea articolului SMS-uri împotriva lui Ponta, primite de delegaţii la Congresul PSD

SMS-uri împotriva lui Ponta, primite de delegaţii la Congresul PSD (Imagine din arhivă; Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Mesajele primite de o parte a delegaţilor la Congresul extraordinar al PSD aveau următorul conţinut: "Vrei ca PSD să însemne Ponta-Sârbu-Daciana?".

Victor Ponta este căsătorit cu Daciana, fiica lui Ilie Sârbu, vicepreşedinte al partidului şi fost ministru al Agriculturii atât în guvernul Năstase, cât şi în guvernul Boc.

Daciana Sârbu a fost secretar de stat în timpul guvernului Adrian Năstase, când Victor Ponta a deţinut funcţia de şef al Corpului de Control al Guvernului.

După înscrierea în PSD, Victor Ponta a deţinut funcţia de preşedinte al TSD, în timpul mandatului său Daciana Sârbu fiind secretarul general al organizaţiei.

Victor Ponta şi Daciana Sârbu îl au ca naş de cununie pe directorul SRI, George Maior, care deţinea şefia Serviciului şi la momentul nunţii celor doi.

Votul pentru alegerea preşedintelui PSD a început, sâmbătă, la Congresul extraordinar care are loc la Romexpo, la scurt timp după de Cristian Diaconescu a renunţat la candidatură pentru a-l susţine pe Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici