Solcanu: Excluderea noastră nu este o măsură judecată

Senatorul PSD Ion Solcanu a declarat, joi, după ce PSD a decis excluderea sa şi a altor trei parlamentari, că măsura nu este una "judecată" şi că partidul are probleme grave de management, actuala conducere dovedind inconsecvenţă.

1 afișare
Imaginea articolului Solcanu: Excluderea noastră nu este o măsură judecată

Solcanu: Excluderea noastră nu este o măsură judecată

"Sunt într-o companie plăcută, confortabilă", a spus Solcanu, referindu-se la Răzvan Theodorescu, Dan Mihalache şi Alin Teodorescu, parlamentari în legătură cu care conducerea PSD a decis, joi, retragerea sprijinului politic şi declanşarea procedurii de excludere din partid.

El consideră că excluderea celor patru nu este una "judecată", conducerea PSD încercând să dea vina pentru eşecul moţiunii pe patru parlamentari.

Solcanu a mai spus că partidul are probleme de management.

"Nu se poate să votezi Cabinetul Tăriceanu II şi după şase luni să iniţiezi moţiune de cenzură care să se refere la toată perioada de după 2005. De ce l-ai mai votat?", a spus Solcanu.

El a ţinut să adauge că este de acord cu declaraţia fostului preşedinte Ion Iliescu şi că intenţia conducerii partidului de a-i sancţiona pe parlamentarii social-democraţi care nu au susţinut moţiunea de cenzură este "o ruşine".

Parlamentul a respins, miercuri, moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, ceea ce înseamnă că Guvernul rămâne în funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici