Sorin Moldovan, ales preşedinte al studenţilor PD-L

Organizaţia de Studenţi a PDL l-a desemnat, duminică, în Convenţia Naţională, pe Sorin Moldovan în funcţia de preşedinte, el obţinând 307 voturi, iar contracandidatul său, Victor Patrichi, întrunind 105 voturi.

145 afișări

Convenţia Naţională a OS PDL şi-a ales, duminică, preşedintele, pe Sorin Moldovan, care a fost desemnat de filiala PDL Sector 1. El a întrunit 307 voturi.

Victor Patrichi, nominalizat de PDL Sector 5, a obţinut 105 voturi.

La şedinţa Convenţiei Naţionale a organizaţiei de studenţi au participat liderul PDL, Emil Boc, prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, preşedintele OT PDL, Monica Ridzi, şi secretarul general al acestei organizaţii, Elena Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici