Soţii Mischie i-au reproşat lui Năstase "micile răutăţi"

Soţii Nicolae şi Sanda Mischie i-au reproşat, sâmbătă, lui Adrian Năstase, la Târgu Jiu, „micile răutăţi şi comenzi”, care au dus în 2004 la îndepărtarea din funcţie a fostului lider al PSD Gorj.

3 afișări
Imaginea articolului Soţii Mischie i-au reproşat lui Năstase "micile răutăţi"

Soţii Mischie i-au reproşat lui Năstase "micile răutăţi"

Fostul premier a fost prezent, sâmbătă, la Târgu Jiu, pentru a-şi lansa cartea „România Europeană”, la eveniment fiind prezenţi şi soţii Mischie. Aceştia au dat mâna şi s-au salutat cu Năstase, după care au mers la microfon şi au luat cuvântul, spunându-şi nemulţumirile pe care le aveau faţă de fostul prim-ministru.

„Domnule Adrian Năstase, am ţinut să iau cuvântul şi în ideea că pentru unii sunt agreat, pentru alţii poate nu, dar şi pentru a dovedi că la micile răutăţi pe care le-aţi ordonat împotriva mea, Nicolae Mischie răspunde aşa cum se cuvinte, cu bun simţ. Pentru mine Adrian Năstase rămâne profesorul Adrian Năstase, prim-ministrul României şi preşedintele Partidului Social Democrat”, a declarat Mischie.

Soţia fostului lider al PSD Gorj a luat şi ea cuvântul şi i-a cerut lui Năstase ca, în viitor, dacă va avea ocazia, să repare greşelile pe care le-a făcut faţă de familia Mischie.

Sanda Mischie nu a ezitat să îl atace, în schimb, pe Victor Ponta, deputatul PSD fiind prezent în sală.

Soţia fostului lider al PSD Gorj a declarat ulterior corespondentului MEDIAFAX că i s-a adresat lui Adrian Năsate fără ca Nicolae Mischie să ştie acest lucru. La finalul lansării de carte, Sanda Mischie a avut o discuţie cu Victor Ponta, căruia i-a menţionat că ieşirea publică a fost „fără ştiinţa soţului" său. Nicolae Mischie a comentat declaraţiile soţiei sale, spunând în sală că „s-a răcorit şi ea”, acesta precizând corespondentului MEDIAFAX că singurul lucru pe care îl regretă este acela că a demisionat din PSD.

Adrian Năstase a declarat corespondentului MEDIAFAX că în 2004 i-a creat lui Mischie probleme, dar asta doar pentru a lua decizii favorabile partidului.

„Probabil că i-am creat atunci probleme, dar eu nu gestionam atunci problemele mele, ci ale partidului, iar atunci am considerat că asta ar fi soluţia corectă. Mie nu mi-a plăcut niciodată formula de baron, iar Nicolae Mischie are şi calităţi şi defecte, ca orice om. El are însă un defect care l-a transformat în propriul lui duşman. E foarte impulsiv şi vorbeşte prea mult şi asta i-a creat prea multe probleme, mai multe decât i-au creat ceilalţi”, a menţionat Năstase.

Sanda Mischie a mers la Năstase şi a luat un autograf, acesta asigurând-o pe soţia lui Mischie de „cele mai bune gânduri”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici