Ştefănescu: Reţeaua soroşistă a decis ca Cioloş să devină premier. PNL nu a aflat ce război urmează

Codrin Ştefănescu, fostul secretar general al PSD, a afirmat, sâmbătă, că decizia alianţei USR-PLUS de a-l numi pe Dacian Cioloş premier dacă va câştiga alegerile va fi urmată de un război „cu multe dezvăluiri”, de care PNL încă nu ştie.

3608 afișări
Imaginea articolului Ştefănescu: Reţeaua soroşistă a decis ca Cioloş să devină premier. PNL nu a aflat ce război urmează

Ştefănescu: Reţeaua soroşistă a decis ca Cioloş să devină premier. PNL nu a aflat ce război urmează

„Reţeaua soroşistă din România a decis zilele astea ca Cioloş sa devină iarăşi premier. Ăştia de la penele nici n-au aflat incă. Şi nici ce război de presă urmează în scurt timp. Cu multe dezvăluiri şi multe delaţiuni. Asta votaţi, asta meritaţi!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Dan Barna a fost desemnat candidatul la alegerile prezidenţiale din partea USR-PLUS. Potrivit deciziei alianţei, dacă Barna va câştiga alegerile, atunci Dacian Cioloş ar urma să ajungă premier.

Taguri:
şefănescu,
usr,
cioloş

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici