Stolojan: Afirmaţiile lui Haşotti sunt "fabulaţii de vară"

Preşedintele PLD Theodor Stolojan a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că afirmaţiile liderului PNL Puiu Haşotti, potrivit cărora Valeriu Stoica vrea să preia conducerea PLD, “sunt nişte prostii”, şi a refuzat să comenteze astfel de “fabulaţii de vară”.

1 afișare
Imaginea articolului Stolojan: Afirmaţiile lui Haşotti sunt "fabulaţii de vară"

Stolojan: Afirmaţiile lui Haşotti sunt "fabulaţii de vară"

“Acestea nu sunt decât fabulaţii de vară ale domnului Haşotti şi nu are sens să comentăm asemenea prostii”, a declarat Theodor Stolojan.

Preşedintele PLD a ţinut să precizeze că nu vrea să facă nici un fel de comentariu pe marginea declaraţiilor liberalului Puiu Haşotti.

“Nu doresc să fac comentarii. Sunt prostii cărora nu trebuie să le dăm nici importanţă, nici altă semnificaţie”, a precizat liderul PLD.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici