Stolojan, Elena Băsescu, Cristian Preda şi Andreea Vass – candidaţi la europarlamentare

Theodor Stolojan va deschide lista PDL la alegerile pentru Parlamentul European, pe care se vor regăsi fosta sa consilieră, Andreea Vass, consilierul prezidenţial Cristian Preda, fiica preşedintelui, Elena Băsescu, şi actuali europarlamentari.

100 afișări
Imaginea articolului Stolojan, Elena Băsescu, Cristian Preda şi Andreea Vass – candidaţi la europarlamentare

Stolojan, Elena Băsescu, Cristian Preda şi Andreea Vass – candidaţi la europarlamentare (Imagine: Mediafax Foto)

Lista PDL la alegerile europene va fi deschisă de prim-vicepreşedintele democrat-liberal, Theodor Stolojan, susţinut de organizaţia PDL Dâmboviţa.

Pe lista PDL pentru europarlamentare se află şi fosta consilieră a lui Stolojan, Andrea Vass, în prezent consilieră a premierului Emil Boc.

De asemenea, fiica preşedintelui, Elena Băsescu, va candida la Parlamentul European, din partea organizaţiei de tineret a PDL.

Printre candidaţi se mai află actualul consilier prezidenţial, Cristian Preda, susţinut de PDL Sector 4.

Actualul senator PDL de Iaşi Dumitru Oprea a anunţat că va candida, renunţând la mandatul în Senatul României pentru o funcţie de europarlamentar european.

Pe lista de candidaturi s-au înscris majoritatea actualilor europarlamentari, inclusiv Rareş Niculescu, propus de PDL Cluj. Emil Boc a renunţat să îl mai numească pe Niculescu în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului.

La europarlamentare or mai candida actualii europarlamentari PDL Marian Jean Marinescu, Nicolae Vlad Popa, Daniel Funeriu, Sebastian Bodu, Iosif Matula, Alexandru Nazare.

Ultima zi de depunere a CV-urilor candidaţilor la europarlamentare a fost sâmbătă. Candidaturile vor fi analizate de o comisie formată din Emil Boc, Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Florin Popescu, Valeriu Stoica, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Monica Ridzi, Mircea Toader, Mircea Hava.

Lista PDL la alegerile europene va fi definitivată până pe 23 martie.

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici