Stolojan: PLD şi-a atins obiectivul de a salva liberalismul din România

Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat, duminică, după anunţarea exit-poll-urilor, că, prin cele aproximativ şapte procente câştigate de liberal-democraţi, acest partid şi-a atins obiectivul de a salva liberalismul din România iar următorul obiectiv este unificarea forţelor de centru-dreapta.

2 afișări
Imaginea articolului Stolojan: PLD şi-a atins obiectivul de a salva liberalismul din România

Stolojan: PLD şi-a atins obiectivul de a salva liberalismul din România

„Ne-am îndeplinit unul dintre obiectivele pe care le-am avut atunci când ne-am înfiinţat, şi anume am salvat liberalismul de dreapta din România. Vom acţiona în continuare pentru a ne îndeplini şi un alt obiectiv, şi anume unificarea forţelor de centru-dreapta, pentru că România are nevoie de o guvernare de dreapta”, a declararat liderul PLD, Thedor Stolojan.

Acesta a ţinut să mulţumească alegătorilor care au votat pentru PLD şi au validat, astfel, acest partid, ca forţă politică pe scena politică a României, dar şi miilor de militanţi care au conturat această nouă formaţiune.

„Votul pe care l-am primit ne responsabilizează. Nu vom cădea în euforie. Suntem un partid înfiinţat în urmă cu opt luni de zile şi am ajuns, iată, al patrulea partid din România. Vă asigur că vom merge în Parlamentul European, că cei pe care i-aţi trimis prin votul dumneavoastră în PE vă vor apăra interesele dumneavoastră”, a spus Stolojan.

Thedor Stolojan le-a transmis celor care nu au crezut până acum în PLD că „este timpul să vină alături de acest partid şi să pună umărul la dezvoltarea sa, pentru că are un potenţial de creştere foarte mare”.

În privinţa rezultatelor parţiale la referendumul pentru introducerea votului uninominal, Stolojan a arătat că aceia care s-au prezentat la vot au ales, într-o majoritate impresionantă, introducerea votului uninominal.

„Este un semnal pentru clasa politică din Parlamentul României să îndeplinească voinţa poporului, chiar dacă prezenţa la urne nu a fost cea aşteptată”, a spus liderul PLD.

Studiul realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei şi Pieţei (CSOP) şi difuzat de Realitatea TV indică un scor de 6,9% pentru PLD, iar sondajul CCSB - 6,6%.

Vezi aici rezultatele exit-poll-urilor la europarlamentare realizate de CSOP şi CCSB

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici