Stroe (PNL), despre USR: Este un partid cu mari probleme identitare

  • USR este un partid cu mari probleme identitare - se pretinde a fi de dreapta, dar în acelaşi timp, susţine politici autentice de stânga, spune, luni, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.
  • El afirmă că un un pol de dreapta se poate construi doar în jurul PNL.
153 afișări
Imaginea articolului Stroe (PNL), despre USR: Este un partid cu mari probleme identitare

„Revin la rolul tradiţional al PNL de a fi integratorul dreptei româneşti. Nu excludem acest lucru nici de data aceasta. Suntem deschişi la oroice formă de asociere de drepta. Primul pas a fost făcut prin decizia de fuzionare prin absorbţie cu ALDE”, spune Ionuţ Stroe.

El exclude o alianţă cu USR.

„USR este un partid cu mari probleme identitare. USR, în egală măsură, se pretinde a fi de dreapta, dar în acelaşi timp, susţine politici autentice de stânga, apropos de drepturile minorităţilor naţionale şi de scandalul cu Elena Lasconi. Nu s-a pus niciodată problema de a reface nici măcar o alianţă politică de guvernare cu USR. (...) Când vorbim de pol de dreapta eu mă gândesc la o formă politică puternică, nu la o formă de asociere cu un partid sub 10 procente şi două inexistente. Dacă vorbim de un pol de dreapta, acesta se poate construi în jurul PNL”, încheie Stroe.

USR, PMP şi Partidul Forţa Dreptei au decis constituirea unei alianţe de centru-dreapta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici